Konetyöt Joensuun seudulla tehokkaalla pyöräkuormaajalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsetko väsymätöntä apuvoimaa siirtely- ja lastaustöihin? Kuljetuspalveluiden ohella Trans Tuovinen Oy:n palveluihin kuuluu myös pyöräkuormaajan kanssa tehtävät, monipuoliset konetyöt. Näitä voivat olla esimerkiksi kuormien purku ja lastaus, maa-ainesten siirtely, lumityöt, harjaus ja niin edelleen. Lisävarusteiden ansiosta pyöräkuormaaja sopii ympärivuotiseen käyttöön niin työmaille kuin taloyhtiöidenkin pihoille.

Teemme asiakkaidemme tarvitsemat konetyöt Joensuun talousalueella nopeasti ja kustannustehokkaasti joko tilauksesta tai jatkuvalla sopimuksella.

Pyöräkuormaajan varustelu:

  • trukkipiikit

  • maakauha

  • varusteet lumitöihin

  • harja.

Tilaa pyöräkuormaajalla tehtävät konetyöt meiltä

Olitpa sitten yrityksen, kunnan tai taloyhtiön edustaja, on pyöräkuormaaja iso investointi. Siksi onkin järkevää, että oman koneen hankkimisen sijaan konetyöt tilataan ammattilaiselta. Kustannuksia kertyy toki työn tekemisestä, mutta muun muassa pyöräkuormaajan säilytys, huolto ja korjaukset ovat täysin meidän vastuullamme. Tilaamalla konetyöt meiltä, mukaan hyppää myös aina kokenut ja koneen tunteva työntekijä. Avullamme halutut työt hoituvat helposti ja joutuisasti – kysy meiltä parasta ratkaisua juuri sinun tarpeisiisi!